Hvem er GonnaDraw og hvad kan vi hjælpe dig med? 

GonnaDraw er etableret i 2009 og ejet og drevet af mig, Saowanee Schou (mange af mine kunder kender mig som Yee Schou). Jeg har en Ph.D. indenfor elektronik og telekommunikation fra Danmarks Tekniske Universitet, og har erfaring som associate patentkonsulent fra et af Europas største patentbureauer, hvor jeg bl.a. arbejdede med patentansøgninger, nyhedsundersøgelser og udarbejdelse af tegninger til patentansøgninger.

På baggrund af min erfaring indenfor patentbranchen ved jeg, at patenttegninger er det første man som patentkonsulent eller sagsbehandler ved en patentmyndighed ser på, når man søger efter et specifikt teknisk område.

Dette er den mest naturlige måde at starte en undersøgelse på, da tegningen i sig selv giver et godt grundlag for at bedømme om en patentpublikation er særlig interessant, hvad enten man søger efter specifikke tekniske områder, eller ønsker at danne sig overblik over et teknisk områdes udbredelse.

Præcise og tydelige tegninger giver således et væsentligt bidrag til hjælp for sagsbehandlere, der hurtigt vil sætte sig ind i et specifikt teknisk område.

Tegninger bidrager også til, f. eks i forbindelse med en påstået indsigelse mod en patentrettighed, at præcisere en patenthavers patentkrav for at imødegå indsigelsen.

Min erfaring med patentansøgninger og patenter har overbevist mig om, at godt udarbejdede tegninger til patentansøgninger giver et kvalitetsløft. Dette er udgangspunktet for etableringen af mit firma GonnaDraw.

På GonnaDraw arbejder jeg sammen med et team af illustratorer, som har mange års erfaring med patent- og designtegninger.

Vores mål er at hjælpe patentagenter og opfindere ved udarbejdelse af professionelle patent- og designtegninger til brug i patent- og designansøgninger. De tegninger vi leverer opfylder kravene af patentmyndighederne over hele verden, herunder i USA og i Europa.

Vi kan levere resultatet uanset om det er et blokdiagram, et apparat eller en tegning af en kompleks mekanisk samling. 

Vi laver tegninger ud fra skitser, fotografier, fysiske modeller samt enhver type af elektroniske filer. Arbejdet udføres fra vores kontor ved brug af vores eget udstyr, og tegningerne leveres til jer i PDF format som er klar til indlevering eller i det filformat der ønskes.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god oplevelse ved at yde hurtig, forudsigelig og rettidig service med hurtig leveringstid (normalt 1-3 dage).

Baseret på vore erfaringer er vi sikre på, at vore ydelser tilgodeser ethvert behov.

Hvis du nu eller senere har brug for hjælp til udarbejdelse af tegninger til patent-, brugsmodel- eller designansøgninger, så kontakt os venligst på contact@gonnadraw.com eller +45 53 61 80 90.

Vores ydelse 
- Udarbejdelse af patent og design  tegninger ud fra skitser, uformelle tegninger, fotografier, video samt enhver type af elektroniske filer.
- Levering af tegninger via internettet i Adobe Acrobat format (PDF) samt andre formater såsom JPEG og BMP.
- Yder hurtig, forudsigelig og rettidig service med hurtig leveringstid (1-3 dage).
- Leverer resultater af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Har brug for NDA?

For at anmode om en udfyldt hemmeligholdelsesaftale fra GonnaDraw, kan du vælge en af følgende muligheder:

1. Udfyld vores online hemmeligholdelsesaftale, gem den og send den til contact@gonnadraw.com, hvorefter vi underskriver aftalen og sender den tilbage til dig pr. email eller med posten.

2. Hvis du ønsker at vi underskriver din version af en hemmeligholdelsesaftale, så send venligst den til contact@gonnadraw.com.

Ofte stillede spørgsmål 

1. Hvilke områder arbejder I indenfor?
Vi tilbyder patenttegninger af høj kvalitet indenfor alle områder (dvs. mekanik, elektronik, osv.).
 
2. Hvad er den sædvanlige leveringstid for en opgave?
Det afhænger af kompleksiteten og antallet af tegninger. Den sædvanlige leveringstid er 1-3 dage. Vi kan dog også udføre hasteopgaver.

3. Hvilket kildemateriale er påkrævet for at få udført patenttegninger?
Patenttegninger kan laves på baggrund af uformelle tegninger, skitser eller fotografier af din opfindelse. Hvis det er muligt vil en detaljeret beskrivelse af tegningerne ofte være hjælpsomt især hvis skitserne eller de uformelle tegninger ikke er helt klare.

4. Hvordan kan jeg få lavet en patenttegning?
Du sender os de uformelle tegninger, skitser eller fotografier af din opfindelse. Vi estimerer prisen som accepteres af dig, vi starter og færdiggør arbejdet med dine tegninger, og derefter sender vi den første version af billederne til dig for at få bekræftet disse. Du godkender tegningerne, og vi sender dig derefter de endelige tegninger.

5. Hvordan håndteres revisioner?
For at bede om ændringer: Udskriv og marker de ønskede ændringer på udskriften, skan udskriften inkl. de påførte ændringer, og send den til os via email.

6. Er der fortrolighedsaftale?
Vi vil underskrive en hemmeligholdelsesaftale med dig før vi starter med at lave dine tegninger. Vi har en standard hemmeligholdelsesaftale som kan udfyldes online. Vi er også villige til at underskrive din version af en hemmeligholdelsesaftale, hvis du foretrækker det. Send venligst den til contact@gonnadraw.com.

© 2017 by GonnaDraw

GonnaDraw, Højager 26 | 3400 Hillerød Denmark | Tel: +45 53618090 | Email: contact@gonnadraw.com | CVR-nr:: 30160363